Deze gerechten worden geserveerd met Pandan rijst, Atjar Tjampoer, Atjar Ketimoen en Sayur Lodeh.
These main course foods are served with steamed white rice with Pandan aroma, Atjar Campoeer, Atjar Ketimoen and Sajoer Lodeh.
Deze gerechten worden geserveerd met Pandan rijst, Atjar Tjampoer, Atjar Ketimoen en Sayur Lodeh.
These main course foods are served with steamed white rice with Pandan aroma, Atjar Campoeer, Atjar Ketimoen and Sajoer Lodeh.
Nasi Goreng of Mihoen Goreng i.p.v. pandan rijst kost 3,20 euro p.p.
Additional cost for changing white rice to Nasi Goreng or Mihoen Goreng is 3,20 euros p.p.
Makreel in hete sambalsaus.
Mackerel in spicy sambal sauce.
Heek filets in pittige kokossaus.
Hake fish fillet cooked with spicy coconut milk sauce.
Kabeljauwfilets in zoet-pittige saus.
Stir fried Cod fish fillet in sweet and spicy sauce.
Specialiteit van 't huis! Gebakken garnalen met knoflook en palmsuiker in pittige ketjapsaus.
Our special! Fried prawn with garlic and palm sugar in spicy soy sauce.
Gebakken garnalen met Peteh-bonen in kruidige kokossaus.
Fried shrimp and pete bean cooked with coconut melk sauce.
Kipfilets in zoet pittige ketapsaus.
Chicken filet cooked with spices and sweet soy sauce.
Zacht gekruide kipfilets bereid met tamarinde en kokosmelk.
Chicken cooked with tamarind and coconut milk.
Gemarineerde gekookte en aangebraden plakjes rundvlees in een pittige sambalsaus.
Dried marinated beef with spicy sambal sauce.
Met rode uitjes en een melange van vier Balinese kruiden gestoofd draadjesvlees.
Beef and red union combined with four Balinese spices.
Gestoofd rundvlees in pittige kokossaus.
Beef cooked with spicy coconut milk sauce.