Bel Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan 030-2368917
Voorstraat 100, Utrecht
Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan

dhr.

★★★★★
5 5 1
geweldig restaurant met heerlijk eten en attente en vriendelijke bediening komen er graag voor uit Nieuwgein
Welkom bij Selamat Makan!

Restaurants Utrecht | Selamat Makan

Restaurants in Utrecht? Kom naar Selamat Makan voor heerlijke gerechten

Op zoek naar restaurants in Utrecht? Dan bent u bij Restaurant Selamat Makan aan het juiste adres, want letterlijk vertaald betekent selamat makan: smakelijk eten!
Ons restaurant is in een typische Indonesische sfeer ingericht. Er heerst een knusse en gezellige ambiance, maar het is toch behouden van klassiek koloniale accenten. U kunt er genieten van heerlijke Indonesische gerechten en rijsttafels. Dus reserveer snel en schuif lekker bij ons aan!

 

Restaurants Utrecht

In Utrecht vindt u een veelzijdigheid aan restaurants gespecialiseerd in de internationale keuken. U kunt in Utrecht bijvoorbeeld terecht voor lekkere Indische, Chinese, Australische, Turkse, Marokkaanse gerechten.

Kom eens genieten van een heerlijk Indonesisch diner bij restaurant Selamat Makan!

Indonesische restaurants Utrecht

Bent u liefhebber van Indonesische restaurants in Utrecht? Restaurant Selamat Makan serveert u traditionele gerechten uit de Gordel van Smaragd in een interieur dat gevuld is met elementen uit de cultuur van Indonesië. Om te weten te komen welke gerechten wij serveren, kunt u onze online menukaart raadplegen.

Omdat we gevestigd zijn in de binnenstad van Utrecht, kunt u een middagje gezellig winkelen in de stad uitstekend afsluiten met een diner in ons restaurant. Zie voor een routebeschrijving de pagina met contactgegevens. Tevens kunt u bij ons terecht voor uw zakelijke diners, feestjes en met gezelschappen van 8 tot 20 personen of meer.

img_0148

Ons restaurant is voorzien van airconditioning, zodat het op warme dagen ook heerlijk toeven is in het restaurant

 

 

Op het menu

Onze menukaart bevat niet alleen rijsttafels, maar kent ook à la carte mogelijkheden. Bij Selamat Makan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een driegangenmenu (of delen daarvan). Op het menu vindt u een variëteit aan Indonesische specialiteiten. Bijvoorbeeld:

  • * Onze special Saté Kambing, waarvan de saus bij u aan tafel wordt klaargemaakt (net als op Bali)!
  • * Udang Goreng Ketjap, onze specialiteit wat betreft hoofdgerechten. Garnalen met een onnavolgbare mix van zoete palmsuiker, pittige ketjap en heerlijke knoflook.
  • * 20 gerechtjes op een grote rijsttafel. Genoeg voor iedereen!
  • * Vul uw diner aan met oneindige variaties op mihoen- en nasi-hapjes.
  • * Sluit uw diner perfect af met een lekker zoet nagerecht, zoals Pisang Goreng of spekkoek.

U kunt bij ons uitstekend terecht voor uw zakelijke diners, feestjes en met gezelschappen van 8 tot 20 personen of meer.


 

Eten bestellen bij restaurants Utrecht

Selamat Makan staat voor 100% klanttevredenheid en dat stralen zij uit door de liefde die je terug kan proeven in de gerechten van Selamat Makan. Wij begrijpen dat niet iedereen altijd in de gelegenheid is om bij ons te komen eten en daarom hebben wij die mensen de mogelijkheid gegeven om gerechten te bestellen bij ons. Via onze online menukaart is er de mogelijkheid om eten te bestellen uit ons restaurant in Utrecht.

“Onze menukaart bevat niet alleen rijsttafels, maar kent ook à la carte mogelijkheden”

Zie voor een beschrijving van de gerechten onze menukaart. Dus bent of woont u in Utrecht of omgeving dan raden wij het u aan om naar Selamat Makan te komen. Het restaurant waar onze werknemers net zoveel liefde uitstralen als de gerechten!

Restaurants Utrecht
 

Contact opnemen?

Het is mogelijk om contact met ons op te zoeken als u vragen en/of opmerkingen heeft. Het kan ook zo zijn dat u uw keuze al gemaakt heeft en meteen wilt reserveren. In dat geval zien we uw bezoek graag tegemoet!

Bestel en laat bezorgen

Online eten bestellen

Gemakkelijke uw eten laten bezorgen

reserveer een tafel

Onze openingstijden zijn van dinsdag t/m zondag vanaf 17:00 uur. Op maandag zijn wij gesloten. Reserveringen kunt u telefonisch plaatsen of via de reserveringstool. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 030-2368917.