fbpx
facebook twitter instagram
Bel Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan 030-2368917
Voorstraat 100, Utrecht
Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan

De rijsttafel is onze favoriet

★★★★★
Als je in Utrecht bent en Indonesisch wil eten dan moet je hier zijn. De rijsttafel is onze favoriet, heerlijk. De bediening is vriendelijk en de locatie kleinschalig. Wat wil je nog meer!
- johnny nagel
Welkom bij Selamat Makan!

Catering Utrecht

Catering Utrecht op locatie

Catering Utrecht? Heeft u een feest of een andere bijeenkomst georganiseerd in Utrecht of omstreken? Maar wilt u ook graag genieten van bijzondere gerechten bereid met liefde? Het team van Selamat Makan Catering en Events staat garant voor korte lijnen, persoonlijke aandacht en streeft constant naar perfectie. Wij organiseren uw event voor u, maar vooral met u! Graag maken wij vrijblijvend kennis met u.

Catering gerechten

Naast een tafel reserveren in ons restaurant, kunt u ons ook inschakelen voor een professionele catering Utrecht op locatie. U kunt diverse voor- en hoofd gerechten afnemen afkomstig uit de Gordel van Smaragd. Voor de catering kunt u kiezen uit:

Prijzen Indonesische Catering

€19,50 P.P.
Babi Kecap (Varkensvlees in zoete kecapsaus), Ayam Rica Rica (Kippenboutje in pittige sambalsaus), Daging Rendang (Rundvlees in pittige kokossaus), Daging Bumbu Roedjak (Rundvlees met fijne Indonesische kruiden), Ketoprak (Groenten met ketjapsaus), Sambal Goreng Kacang Pandjang (Tempeh, petehbonen en kousenband), Sayur Lodeh (Gemengde groenten in kokos-saus), Gado Gado (Groenten met pindasaus), Acar Campur (Zoetzure groenten), Witte Rijst, Krupuk Udang, Emping

€24,50 P.P. extra Saté Ayam (Kipsaté met pindasaus), Sambal Goreng Telor (Ei in pittige kokos-saus), Acar Ketimoen (Zoetzure komkommers), Nasi Goreng en Mihoen.

€29,50 P.P. extra Saté Babi Kecap (Saté van varkensvlees in kecapsaus), Ikan Mangoet (Heekfilets in pittige kokossaus), Rujak Manis (Stukjes appels en komkommers in zoet-pittige siroop).

Indien nodig eetgerei €2,20 P.P. (bord, vork, mes )
Bezorgkosten zijn €45,00 en huur van de warmhouders is €9,50 per stuk. De warmhouders verhuren we alleen vanaf 20 personen.catering utrecht

Waarom catering bij Selamat Makan Utrecht?

  •  heerlijke traditionele gerechten
  •  gunstige prijzen
  •  ruime keuze uit gerechten
  •  vegetarische mogelijkheden

Restaurant Utrecht

Restaurant Utrecht? Dan  bent u bij Indonesisch Restaurant Selamat Makan aan het juiste adres, want letterlijk vertaald betekent selamat makan: smakelijk eten en eten bestellen is geen probleem! Via onze online menukaart is er de mogelijkheid om eten te bestellen. Onze menukaart bevat niet alleen rijsttafels, maar kent ook à la carte mogelijkheden. Zie voor een beschrijving van de gerechten onze menukaart. Dus neem snel contact met ons op!

Eten bestellen Utrecht

Selamat Makan staat voor 100% klant tevredenheid en dat stralen zij uit door de liefde die je terug kan proeven in de gerechten van Selamat Makan. Wij begrijpen dat niet iedereen altijd in de gelegenheid is om bij ons te komen eten en daarom hebben wij die mensen de mogelijkheid gegeven om gerechten te bestellen bij ons. Via onze online menukaart is er de mogelijkheid om eten te bestellen.

Restaurant Utrecht centrum

Omdat we gevestigd zijn in de binnenstad van Utrecht, kunt u een middagje gezellig winkelen in de stad uitstekend afsluiten met een diner in ons restaurant. Zie voor een routebeschrijving de pagina met contactgegevens. Tevens kunt u bij ons terecht voor uw zakelijke diners, feestjes en met gezelschappen van 8 tot 20 personen of meer.

Ons restaurant is voorzien van airconditioning, zodat het op warme dagen ook heerlijk vertoeven is in het restaurant.

Voor een sfeerimpressie van onze catering in Utrecht, bekijk foto’s.

 

Bestel en laat bezorgen

Online eten bestellen

Gemakkelijke uw eten laten bezorgen wanneer u dat wilt.

Reserveer een tafel


Onze openingstijden zijn van dinsdag t/m zondag vanaf 17:00 uur. Op maandag zijn wij gesloten. Reserveringen kunt u telefonisch plaatsen of via de reserveringstool. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 030-2368917.