Bel Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan 030-2368917
Voorstraat 100, Utrecht
Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan

Vaker doen!

★★★★★
5 5 1
Al enige tijd niet geweest. Maar de gastheren en kok verrasten ons toch weer. Advies over de gerechten en hoeveelheden was prima. Maar ook de aandacht tijdens het eten was prettig.
Welkom bij Selamat Makan!

Catering Utrecht

Catering  Utrecht

Catering Utrecht? Heeft u een feest of een ander bijeenkomst georganiseerd in Utrecht of omstreken? En wilt u graag genieten van bijzondere gerechten bereid met liefde? Het team van Selamat Makan Catering en Events staat garant voor korte lijnen, persoonlijke aandacht en streeft constant naar perfectie. Wij organiseren uw event voor u maar vooral met u! Graag maken wij vrijblijvend kennis met u.

Catering gerechten

Naast een tafel reserveren in ons restaurant, kunt u ons inschakelen voor een professionele catering Utrecht op locatie. U kunt diverse voor- en hoofd gerechten afnemen afkomstig uit de Gordel van Smaragd. Voor de catering kunt u kiezen uit:

Prijzen Indonesische Catering

€15 P.P.
Babi Kecap (Varkensvlees in zoete kecapsaus), Ayam Rica Rica (Kippenboutje in pittige sambalsaus), Daging Rendang (Rundvlees in pittige kokossaus), Daging Bumbu Roedjak (Rundvlees met fijne Indonesische kruiden), Ketoprak (Groenten met ketjapsaus), Sambal Goreng Kacang Pandjang (Tempeh, petehbonen en kousenband), Sayur Lodeh (Gemengde groenten in kokos-saus), Gado Gado (Groenten met pindasaus), Acar Campur (Zoetzure groenten), Witte Rijst, Krupuk Udang, Emping

€20 P.P. extra Saté Ayam (Kipsaté met pindasaus), Sambal Goreng Telor (Ei in pittige kokos-saus), Acar Ketimoen (Zoetzure komkommers), Nasi Goreng en Mihoen.

€25 P.P. extra Saté Babi Kecap (Saté van varkensvlees in kecapsaus), Ikan Mangoet (Heekfilets in pittige kokossaus), Rujak Manis (Stukjes appels en komkommers in zoet-pittige siroop).

Indien nodig eetgerei €1,50 P.P. (bord, vork, mes )
Bezorgkosten zijn €30,00 en huur van de warmhouders is €7,50 per stuk. De warmhouders verhuren we alleen vanaf 20 personen.

catering utrecht warmhouderscatering utrecht

Waarom Selamat Makan?

  • ✓ heerlijke traditionele gerechten
  • ✓ gunstige prijzen
  • ✓ ruime keuze uit gerechten
  • ✓ vegetarische mogelijkheden

Restaurant Utrecht

Restaurant Utrecht? Dan  bent u bij Indonesisch Restaurant Selamat Makan aan het juiste adres, want letterlijk vertaald betekent selamat makan: smakelijk eten en eten bestellen is geen probleem! Via onze online menukaart is er de mogelijkheid om eten te bestellen. Onze menukaart bevat niet alleen rijsttafels, maar kent ook à la carte mogelijkheden. Zie voor een beschrijving van de gerechten onze menukaart. Dus neem snel contact met ons op!

Eten bestellen Utrecht

Eten bestellen Utrecht: Ons restaurant is in een typische Indonesische sfeer ingericht. Er heerst een knusse en gezellige ambiance, maar het is toch behouden van klassiek koloniale accenten. U kunt er genieten van heerlijke Indonesische gerechten en rijsttafels en je kan er ook eten bestellen.

Selamat Makan staat voor 100% klanttevredenheid en dan stralen zij uit door de liefde die je terug kan proeven in de gerechten van Selamat Makan. Wij begrijpen dat niet iedereen altijd in de gelegenheid is om bij ons te komen eten en daarom hebben wij die mensen de mogelijkheid gegeven om gerechten te bestellen bij ons. Via onze online menukaart is er de mogelijkheid om eten te bestellen.

Voor een sfeerimpressie van onze catering, bekijk foto’s.

 

Bestel en laat bezorgen

Online eten bestellen

Gemakkelijke uw eten laten bezorgen

reserveer een tafel

Onze openingstijden zijn van dinsdag t/m zondag vanaf 17:00 uur. Op maandag zijn wij gesloten. Reserveringen kunt u telefonisch plaatsen of via de reserveringstool. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 030-2368917.