Bel Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan 030-2368917
Voorstraat 100, Utrecht
Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan

Vaker doen!

★★★★★
5 5 1
Al enige tijd niet geweest. Maar de gastheren en kok verrasten ons toch weer. Advies over de gerechten en hoeveelheden was prima. Maar ook de aandacht tijdens het eten was prettig.
Welkom bij Selamat Makan!

Restaurant Utrecht

Restaurant Utrecht? Dan bent u bij Restaurant Selamat Makan aan het juiste adres, want letterlijk vertaald betekent selamat makan: smakelijk eten! Ons restaurant is in een typische Indonesische sfeer ingericht. Er heerst een knusse en gezellige ambiance, maar het is toch behouden van klassiek koloniale accenten. U kunt er genieten van heerlijke Indonesische gerechten en rijsttafels. Dus reserveer snel en schuif lekker bij ons aan!

Vegetarisch restaurant Utrecht

Vegetarisch restaurant Utrecht? Restaurant Selamat Makan serveert u traditionele gerechten uit de Gordel van Smaragd in een interieur dat gevuld is met elementen uit de cultuur van Indonesië. Om te weten te komen welke vegetarisch gerechten wij serveren, kunt u onze menukaart online raadplegen.

Restaurant Utrecht centrum

Omdat we gevestigd zijn in de binnenstad van Utrecht, kunt u een middagje gezellig winkelen in de stad uitstekend afsluiten met een diner in ons restaurant. Zie voor een routebeschrijving de pagina met contactgegevens. Tevens kunt u bij ons terecht voor uw zakelijke diners, feestjes en met gezelschappen van 8 tot 20 personen of meer.

 

Ons restaurant is voorzien van airconditioning, zodat het op warme dagen ook heerlijk toeven is in het restaurant.

Menukaart

Onze menukaart bevat niet alleen rijsttafels, maar kent ook à la carte mogelijkheden. U kunt bij ons uitstekend terecht voor uw zakelijke diners, feestjes en met gezelschappen van 8 tot 20 personen of meer. Zie voor een beschrijving van de gerechten onze online menukaart.  Contacteer ons voor informatie over onze groepen dineren.

 

Uit eten Utrecht, de culinaire stad

In onze stad is er niet alleen veel te beleven, zoals bijzondere bezienswaardigheden of leuke winkels, maar u kunt kiezen uit een groot aantal restaurants. Het wordt ook daarom een culinaire stad genoemd. Onze menukaart bevat niet alleen rijsttafels, maar kent ook à la carte mogelijkheden. Zie voor een beschrijving van de gerechten onze menukaart

Catering in Utrecht

Wij kunnen een heerlijke catering in Utrecht voor u verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op! Onze chef-koks kunnen uw bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsopening of -feest compleet verzorgen met onze heerlijke catering service. Vers bereide satés, groenten en rijsttafels zijn de specialiteit van Selamat Makan.

Eten bestellen Utrecht

Selamat Makan staat voor 100% klanttevredenheid en dan stralen zij uit door de liefde die je terug kan proeven in de gerechten van Selamat Makan. Wij begrijpen dat niet iedereen altijd in de gelegenheid is om bij ons te komen eten en daarom hebben wij die mensen de mogelijkheid gegeven om gerechten te bestellen bij ons. Via onze online menukaart is er de mogelijkheid om eten te bestellen.

restaurant Utrecht

Bewaren

 

 

 

Bestel en laat bezorgen

Online eten bestellen

Gemakkelijke uw eten laten bezorgen

reserveer een tafel

Onze openingstijden zijn van dinsdag t/m zondag vanaf 17:00 uur. Op maandag zijn wij gesloten. Reserveringen kunt u telefonisch plaatsen of via de reserveringstool. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 030-2368917.