Bel Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan 030-2368917
Voorstraat 100, Utrecht
Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan

Heerlijk eten!

★★★★★
5 5 1
Al een aantal keer bij selamat Makan gegeten sinds het plannen van onze reis naar Indonesië. Heerlijke gerechten en heerlijke rijsttafels! Laat ons altijd heerlijk wegdromen naar Indonesië!
Welkom bij Selamat Makan!

Uit eten Utrecht

Uit eten in Utrecht

Uit eten in Utrecht? Dan bent u bij restaurant Selamat Makan aan het juiste adres, want letterlijk vertaald betekent selamat makan: smakelijk eten! Ons restaurant is in een typische Indonesische sfeer ingericht. Er heerst een knusse en gezellige ambiance, maar het is toch behouden van klassiek koloniale accenten. Bij ons geniet u van heerlijke Indonesische gerechten en rijsttafels. Dus reserveer snel en schuif lekker bij ons aan!


 

Indonesisch uit eten in Utrecht

Wilt u kennismaken met buitengewoon heerlijke gerechten? Indonesisch Restaurant Utrecht Selamat Makan serveert u traditionele gerechten uit de Gordel van Smaragd in een interieur dat gevuld is met elementen uit de cultuur van Indonesië. Om te weten te komen welke gerechten wij serveren, kunt u onze menukaart online raadplegen.


 

Dineren in de binnenstad van Utrecht

Omdat we gevestigd zijn in de binnenstad van Utrecht, kunt u een middagje gezellig winkelen in de stad uitstekend afsluiten met een diner in ons restaurant. Zie voor een routebeschrijving de pagina met contactgegevens. Tevens kunt u bij ons terecht voor uw zakelijke diners, feestjes en met gezelschappen van 8 tot 20 personen of meer. Voor meer informatie over groepsarrangementen, bel naar 030-2368917.

Ons restaurant is voorzien van airconditioning, zodat het op warme dagen ook heerlijk toeven is in het restaurant.
 

Menukaart

Onze menukaart bevat niet alleen rijsttafels, maar kent ook à la carte mogelijkheden. U kunt bij ons uitstekend terecht voor uw zakelijke diners, feestjes en met gezelschappen van 8 tot 20 personen of meer.

“Op onze online menukaart” kunt u alle gerechten inzien met bijbehorende beschrijvingen

 

Online eten bestellen

Tevens is het mogelijk om bij ons online eten te bestellen. Bij Indonesisch Restaurant Utrecht Selamat Makan is dit uiteraard geen probleem! Bestel hier online

Via onze online menukaart is er de mogelijkheid om lekkere gerechten uit te kiezen en direct te bestellen. Kent u een gerecht niet bij naam? Dat maakt niet uit, want onze menukaart bevat ook omschrijvingen van de gerechten.
 

Neem snel contact met ons op om een tafeltje te reserveren!

Uit eten utrecht

Bestel en laat bezorgen

Online eten bestellen

Gemakkelijke uw eten laten bezorgen

reserveer een tafel

Onze openingstijden zijn van dinsdag t/m zondag vanaf 17:00 uur. Op maandag zijn wij gesloten. Reserveringen kunt u telefonisch plaatsen of via de reserveringstool. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 030-2368917.