fbpx
facebook twitter instagram
Bel Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan 030-2368917
Voorstraat 100, Utrecht
Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan

De rijsttafel is onze favoriet

★★★★★
Als je in Utrecht bent en Indonesisch wil eten dan moet je hier zijn. De rijsttafel is onze favoriet, heerlijk. De bediening is vriendelijk en de locatie kleinschalig. Wat wil je nog meer!
- johnny nagel
Welkom bij Selamat Makan!

Uit eten Utrecht

Uit eten Utrecht doet u bij Selamat Makan!

Wilt u uit eten in Utrecht? Selamat Makan is het Indonesisch restaurant met hemelse gerechten in Utrecht.

Dus reserveer snel en schuif lekker bij ons aan!

Uit eten utrecht

Uit eten Utrecht met heerlijke diner

Na een gezellig middagje shoppen of een bezoek aan de binnenstad kunt u uw dag afsluiten met heerlijke diners bij Selamat Makan. Ons restaurant is gevestigd in hartje Utrecht en is makkelijk te bereiken, zowel met openbaar vervoer als eigen vervoer.

Restaurant Utrecht

Uit eten Utrecht? kom bij Indonesisch Restaurant “Selamat Makan”. U kunt bij ons genieten van lekkere Indonesische schotels en rijsttafels in een typisch Indonesische sfeer. Er hangt een gezellige en knusse ambiance in combinatie met klassieke koloniale accenten. Heel gezellig dus!

Onze referenties liegen er niet om. Selamat Makan is het beste Indonesische restaurant van Utrecht. Neem een kijkje bij de beoordelingen van tevreden klanten.

Onze gerechten

Selamat Makan, wat letterlijk ‘eet smakelijk’ betekent, serveert ook andere gerechten dan alleen rijsttafels. U krijgt traditionele gerechten die afstammen van de Gordel van Smaragd. Bij Selamat Makan kunt u ook smullen van à la carte gerechten.

Op onze online menukaart kunt u alle gerechten inzien met bijbehorende beschrijvingen

Ons menu bestaat uit specialiteiten, zoals Indonesische schotels, voor- en bijgerechten, seafood gerechten, kip- en varkensgerechten, vegetarische gerechten en nog veel meer. Dus genoeg variatie voor iedereen! Bij Selamat Makan kunt u ook terecht voor zakelijke diners, partijen of grote groepsdiners van 8 tot 20 of zelfs meer personen.

Bestellen en bezorgen

Selamat Makan is een uitstekend restaurant om uit te gaan eten in Utrecht, maar u kunt ook gebruikmaken van onze bezorgservice: gemakkelijk en snel online bestellen en laten bezorgen. Kent u een gerecht niet bij naam? Dat maakt niet uit, want onze menukaart bevat ook omschrijvingen van de gerechten.

Bestel hier online

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Indonesische gerechten, reserveringsmogelijkheden, groepsdiners of andere kwesties? Schroom niet en neem direct contact met ons op. Bel naar 030-2368917. Onze deuren zijn geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur.

We hopen u te zien in ons restaurant!

Uit eten utrecht

Bestel en laat bezorgen

Online eten bestellen

Gemakkelijke uw eten laten bezorgen wanneer u dat wilt.

Reserveer een tafel


Onze openingstijden zijn van dinsdag t/m zondag vanaf 17:00 uur. Op maandag zijn wij gesloten. Reserveringen kunt u telefonisch plaatsen of via de reserveringstool. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 030-2368917.