fbpx
facebook twitter instagram
Bel Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan 030-2368917
Voorstraat 100, Utrecht
Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan Indonesisch restaurant Utrecht Selamat Makan

De rijsttafel is onze favoriet

★★★★★
Als je in Utrecht bent en Indonesisch wil eten dan moet je hier zijn. De rijsttafel is onze favoriet, heerlijk. De bediening is vriendelijk en de locatie kleinschalig. Wat wil je nog meer!
- johnny nagel
Welkom bij Selamat Makan!

Halal restaurant Utrecht

Halal restaurant Utrecht

Halal restaurant in Utrecht? Dan bent u bij Restaurant Utrecht Selamat Makan aan het juiste adres! Ga lekker uit eten bij ons restaurant in Utrecht. Reserveer nu snel! Halal mogelijk bij vooraf doorgeven.

Restaurant Utrecht centrum

Omdat we gevestigd zijn in de binnenstad van Utrecht, kunt u een middagje gezellig winkelen in de stad uitstekend afsluiten met een diner in ons restaurant. Zie voor een routebeschrijving de pagina met contactgegevens. Tevens kunt u bij ons terecht voor uw zakelijke diners, feestjes en met gezelschappen van 8 tot 20 personen of meer.

Ons restaurant is voorzien van airconditioning, zodat het op warme dagen ook heerlijk vertoeven is in het restaurant.

halal restaurant utrecht halal certificate

halal certificate

Restaurant Utrecht

In onze stad is er niet alleen veel te beleven, zoals bijzondere bezienswaardigheden of leuke winkels, u kunt ook kiezen uit een groot aantal restaurants. Het wordt daarom ook een culinaire stad genoemd.

Catering Utrecht

Onze chef-koks kunnen uw bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsopening of -feest compleet verzorgen met onze heerlijke catering service. Vers bereide satés, groenten en rijsttafels zijn de specialiteit van Selamat Makan.

 

Eten bestellen Utrecht

Eten bestellen Utrecht? Dan bent u bij Restaurant Selamat Makan aan het juiste adres, want letterlijk vertaald betekent selamat makan: smakelijk eten! Selamat Makan staat voor 100% klanttevredenheid en dat stralen zij uit door de liefde die je terug kan proeven in de gerechten van Selamat Makan. Wij begrijpen dat niet iedereen altijd in de gelegenheid is om bij ons te komen eten en daarom hebben wij die mensen de mogelijkheid gegeven om gerechten te bestellen bij ons. Via onze online menukaart is er de mogelijkheid om eten te bestellen.

Bestel en laat bezorgen

Online eten bestellen

Gemakkelijke uw eten laten bezorgen wanneer u dat wilt.

Reserveer een tafel


Onze openingstijden zijn van dinsdag t/m zondag vanaf 17:00 uur. Op maandag zijn wij gesloten. Reserveringen kunt u telefonisch plaatsen of via de reserveringstool. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 030-2368917.